"Friends of Dr.Blagoje Govedarica"
Piramidalna prevara
Brojač posjeta
463877
Update
Nema zapisa.
Izdvojeni postovi
RSS Moj RSS
Blog
petak, kolovoz 8, 2008
Bosna i Hercegovina


Bosna i Hercegovina je zemlja sa brojnim prirodnim ljepotama.
Bosna i Hercegovina je zemlja 2 entiteta i 3 naroda .
Bosna i Hercegovina je potencijalno bogata zemlja.

U Bosni i Hercegovini se možete parkirati auto  ispred zgrada u kojima ne stanujete i ispred poslovnih zgrada u kojima ne radite . Ukoliko vam neko stavi primjedbu, raspravu cete lako razrijesiti upotrebom vatrenog i hladnog oruzja.

BiH je trzisna ekonomija u kojoj se bankari dogovaraju o zajednickom podizanju kamata, pekari, naftasi , trgovci dogovaraju podizanje svojih marzi , pardon, pracenju "svjetskih trendova", i jos pri tome to javno objavljuju na TV-u, radiju i novinama - dok polupismeni novinari od kojih vecina jedva da ima kakvu srednjoskolsku svjedodzbu - se ne sjete priupitati da li se tu radi o kartelskom poslovanju i krsenju zakona drzave. O tuzilastvu i sudstvu bolje da ne pricamo .

BiH je toliko na repu zbivanja da se ovdje vrse specijalne promocije web-stranica i portala drzavnih firmi maltene kao da smo upravo pokrenuli svemirski program .

U BiH , svaki kreten moze osnovat svoju politicku partiju. Ma koliko minorna i nebitna bila, ta ista stranka ce preko nepismenih novinarcica bombardovati javnost brojnim saopcenjima, priopcenjima i izopcenjiam .

Kad smo vec kod politike, zahvaljujuci nasim polusposobnim imbecilima, fini engleski i francuski eksperti su se potrudili da nam skroje takve izborne zakone kojima se odrzava etnicka podijeljenost nacije . Nesto slicno su imali u Indiji dok se nije podijelila na 2 drzave, cime je naravno cijeli taj region stabiliziran i na indijskom poluotoku u zadnih 50 godina nije bilo 5 ratova niti su se susjedne drzave naoruzale nuklearnim oruzjem , vec su iskoristile taj period za prosperitet i ekonomski razvoj.

U Bosni i Hercegovini , jedna pepeljara u zgradi  vlade RS kosta 350.-€ .Sitnica, vrijednost prosjecne netto place .

U Bosni i Hercegovini, u vec spomenutoj zgradi vlade RS imaju lustere kao u kremlju i carske stolice sa pozlatom .

U Bosni i Hercegovini ima jedan grad Travnik . Velicine tako, mozda kao vila Nedzada Brankovica sa okucnicom na Poljinama. U tom gradu imaju tri univerziteta.

U Bosni i Hercegovini je vecina ratnih i poratnih politicara : 1. prije rata bila u zatvoru 2. poslije rata bila osudjivana ili zatvarana za privredni kriminal.

U BiH se u nauku i razvoj ulaze oko 20 puta manje od prosjeka EU .

U BiH je rodjen nadaleko  poznati pisac, autor romana "Hamdibeg" , Haris Silajdzic, koji se poslije penzionisanja rekreativno bavi predsjednikovanjem .

U BiH se sada zivi bolje nego prije rata . Bar je tako govorio Alija "Dedo" Izetbegovic .

Škoda Octavia se u BiH smatra luksuznim i vrhunskim autom.

Gradjanima BiH je potrebna ulazna viza za oko 180 zemalja svijeta.

U BiH zive vecinom glupi ljudi .( Semir Osmanagic pokazuje hrpu kamenja - preuzeto sa stranice Fondacije )prevara @ 09:30 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
1
Add to Technorati Favorites
Index.hr
Nema zapisa.