"Friends of Dr.Blagoje Govedarica"
Piramidalna prevara
Brojač posjeta
463877
Update
Nema zapisa.
Izdvojeni postovi
RSS Moj RSS
Blog
četvrtak, listopad 16, 2008
O piramidiotima neću pisati neko vrijeme jer kako vidim, sve se svodi na prijeme kod članova , na lokalnim izborima totalno devastirane 100% Stranke . Što reče "Otpor", skupili se gubitnici na jednom mjestu.
Javite se kad k'o Zilka iskopate piramidicu/dio svijećnjaka (zavisno od ugla kako je zarotiraš, po naučnoj metodi Čakić-Dobrić). Ili ako Čaki objavi novi "07 je sati" tekst

U međuvremenu , htio bih s vama podijeliti neka razmišljanja o svemu i svačemu. Znam, vjerovatno o tome ima napisano na tone materijala, ali moj je originalan i sveobuhvatan.

Pa krenimo, s bozjom pomocu...

1. Debilna reklama za Uni-piiiiiip Banku.

Svi ste vjerovatno vidjeli one debilne likove što fol nešto rade u otvorenom ofisu, i onda najzalizaniji među njima se hvata kompjuterskog miša, i baš kad očekujete da će u skladu sa instrukcijama iz svog priručnika praktične informatike  "Uzmite miša u ruku i pritisnite ikonicu na ekranu" , mišem lupiti o 21" LCD, izazvati totalnu histeriju od smijeha svojih kolega , kao i odgovarajući zaključak osoblja u HR odjelu, jebeni KRETEN USMJERI MIŠA KA SVOJIM ŽVALJAMA kao da se radi o jebenom mikrofonu i pogodite šta, MUMLJA NEKAKVE NEARTIKULIRANE PRIMALNE KRIKOVE "MMMMNANANANANA" i to sve jačim i jačim tonom, sa zaključkom "posao može biti pjesma".

Nije mi jasno šta su kreteni koji su osmislili ovu reklamu imali na umu. Pretpostavljam da je poruka trebala biti nešto u stilu, zadužiš se kod nas, uzmemo ti ruku i  nogu za osiguranje od kredita,  plus potpis krvlju na ugovor i voila - POSAO MOŽE BITI PJESMA.
E pa kreteni glupi , posao je pjesma samo ako si pjevaljka u kafani, ili jedna od zvijezda u brojnim talent emisijama, u kom slučaju je tvoja karijerka pjevaljke u kafani odložena tokom trajanja istog show-a.

Zašto bi neko želio da mu posao bude pjesma ? Koji kretenski zaključak .

(Disclaimer  za ove "ne kontate vi Lakinu muziku" urbane seljake : da znam da su mislili "više figurativno" -kao, pos'o ce vam lakse ici,samo nam prvo morate prodat' dušu,  al to još uvijek ne mijenja cinjenicu da kad vidim onu kretensku reklamu promptno prebacim tv kanal na OBN, jer na tom kanalu često između reklama puštaju ulomke iz kultnih filmova 80ih i 90ih.


2. Blog Rajka Vasica (http://vasicrajko.blogspot.com)

Koji kreten ljudi moji. Pa ovaj covjek kao da ima viska estrogena u krvi pa samo blebece i blebece totalne gluposti. Pored toga sto je pička , on nikad ne koristi zvanične nazive institucija i pojedinaca koje proziva (npr. OHR uvijek zove ohaer i slicno) , pretpostavljam iz razloga da mu kakav lik poput naseg racunaca tezisnice banane (Hrvoje Zujic, inzenjer sa licencom - tugo moja)  ne bi zaprijetio tuzbom. Inace , na stranu pljuvacina, covjek iznosi elementarne neistine (npr. skoro je napisao da su istovremeno nastali RS, FBiH i drzava BiH). Moras biti veoma bezobrazan , pa ignorisati preambulu Daytonskog sporazuma (znate to je onaj nevazni dio na osnovu kojeg je Ustavni sud BiH proglasio sveopcu konstitutivnost 3 naroda na podrucju cijele drzave) izricito stoji da NASTAVLJA POSTOJANJE REPUBLIKA BiH sa IZMJENJENOM UNUTRASNJOM STRUKTUROM. Kretenu Rajko, RS je nastala Daytonom. Drzava BiH, zvala se Republika BiH, BiH, Protektorat BiH ili "BiH , 51.americka drzava" je nastala Danom proglasenja njene neovisnosti , 1.3.1992, a odbranjena je , ne zahvaljujuci sačici mudzosa koje su nam ovdje u vrijeme najveceg embarga i blokade uredno , sa hrvatskim dokumentima, sproveli engleski obavjestajci, vec od strane , iz naroda nastale Armije BiH , koja je na vrhuncu rata brojala 250,000 boraca.

Usprkos trenutnog postojanja RS-a, ova Armija se ipak moze svrstati u red pobjednickih. Uspjela je da vodi rat na 2 fronta (inače kriterij kojim US Army vrednuje svoje stanje od II svj.rata) , razvali ubačenog agenta Fikreta Abdića, okrvavi njušku četnicima na Ozrenu , u briljantnoj operaciji sa minimalnim resursima ovlada Vlašićem , i cijele 4 godine održava enklave Srebrenica i Žepa koliko toliko opskrbljene naoružanjem i municijom. O politici po ovim pitanjima drugi put. Međutim, najvaznije od svega je to da danas ne postoji više Vojska RS. Postoje jedinstvene OS BiH, sa komandom u Sarajevu. Profesionalci koji potpišu ugov o služenju (vojni rok se ne služi u BiH već par godina), zaklinju se državi BiH, nose zastavu BiH u međunarodnim operacijama, jednom rijecju, oni su Bosanci i Hercegovci. Crkni Rajko od muke.

3. Otcjepljenje RS

Ovih dana, primjecujem po forumima puno palih zrtava srpskog specijalnog rata protiv BiH. Kao, hajde da se podijelimo, dajmo im tu RS, pa de da živimo ko ljudi, samo da nas ne maltretira onaj siledzija Dodik.BU-HU-Fakin-HU !! Dodik je obična pizda koja je svaki svoj korak na realizaciji otcjepljenja (vidi pod "Elektroprijenos BiH" promptno povukao na prvu prijetnju iz diplomatskih krugova.Osim toga, kreteni, osvijestite se, da se sa ovim idiotima moglo normalno podijeliti i živjeti ko ljudi, ne bi se oni 2 godine pred rat ukopavali oko Sarajeva i štimali nišanske sprave na haubicama jebem vas glupe. Jeste li primijetili da duh velikosrpskog nacionalizma i dalje zivi, samo je sad sabijen u bocu, pa se može istresati još jedino na Crnoj Gori i Makedoniji. Zašto govorim o duhu nacionalizma, a ne o pojedinim ljudima ? Nije li to malo preširoka definicija, zar ovdje ne osuđujem cijeli jedan narod itd., zapitaće se anarho-liberalni intelektualci (model InterneTktualac) ? E pa vidite dragi moji, na Facebooku imate 2 ili 3 friško otvorene grupe posvećene pljuvanju po Crnoj Gori, u svjetlu njihovog priznanja Kosova, Pogledajte malo i vidjet cete izrazito konzervativne komentare napisane od strane raje stare izmedju 18 i 25 godina. Mislim, ako danasnja djeca u Srbiji imaju ISTE stavove kao njihovi RODITELJI prije 20 godina, za mene je to naučni dokaz da postoji nešto što se zove duh velikosrpskog nacionalizma i da je thank you very much, alive and kicking. Po meni , samo se trebamo potruditi da tu bocu u kojoj je duh bacimo negdje daleko u more.
Kakvo otcjepljenje, kakvi bakrači. Što se mene tiče , kome je Srbija domovina, neka ide u Srbiju i može ponijet zemlje u saksiji , nek ima za uzgajanja autohtone bosanske ambrozije. Osim toga, taj papak Dodik nema muda da uradi takav potez. Mislim, kako možeš doživjet kao ozbiljnog "državnika" lika koji pod šatrom ko na vašaru urliče narodne popijevke.
Lik  je kmet u duši (da,pogodili ste,  ciljam na "osjetljive" sentimente "srpskog naroda" zbog "pet vekova" robovanja Turcima).

4. Operacija Trijumf
Ne znam zašto je nisu preimenovali u "Maca show"  , ili "Ruski rulet" poslije prve epizode.

5. Potpredsjednica FBiH primila Semira Osmanagica.
Neću komentarisati ovo, jer će me optužiti za uvrede na seksualnoj osnovi.















prevara @ 21:57 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
1
Add to Technorati Favorites
Index.hr
Nema zapisa.