"Friends of Dr.Blagoje Govedarica"
Piramidalna prevara
Brojač posjeta
463877
Update
Nema zapisa.
Izdvojeni postovi
RSS Moj RSS
Blog
ponedjeljak, kolovoz 25, 2008
U cast konferencije piramidiota , a u najboljoj tradiciji naseg novinarstva, gdje se kompromitirajuci materijali arhiviraju i cekaju na objavljivanje u pogodnom trenutku (vidi npr. ba.wikipedia.com/Avaz) , odlucio sam da sa Vama dragi citatelji podijelim neke mome srcu veoma drage materijale .

Naime, izvjesni Maxim Yakovenko , inace jedan od ucesnika piramidotske konferencije je valjda zabunom, sta li, kako li, pomislio da ja pisem nekakav afirmativni blog o piramidama i zamolio me da ga preko stele "uvalim" u fondaciju .

Jos uvijek misleci da doticni ima zrno pameti i da nije bas toliki kreten koliko obicno pretpostavimo za prosjecnog piramidiota , kazem mu ja , "moze jarane, al da te malo propitam" - u prevodu , da mi neke testove uradis.

Kaze on, moze.
Phew, ja i dalje kontam nije lik valjda toliko glup....

I jednu noc , oko 2-3 ujutro , uz rum i omiljene grickalice sjednem i napisem sest stranica testa sa najglupljim mogucim pitanjima (i odgovorima) koje uopce mozete zamisliti. Pogledam jos jednom i kontam, ma skontace valjda debil o kakvoj se zajebanciji radi . Dobro i meni i njemu, ja skinem kretena s vrata (stalno me peglao da ga uvalim preko stele kod semketa bahahaha), a njemu zauhar jedno iskustvo vise .

I posaljem ja to tako sa instrukcijom da to isprinta,lijepo popuni hemijskom olovkom , skenira ili fotografise i posalje mi nazad.

Jos uvijek vjerujem u tu stvarnost , i kontam da ce lik skontati da ga zajebavam.

Evo kako je skontao .

Maxim genijalac 1/6


Maxim genijalac 2/6

Maxim genijalac 3/6


Maxim genijalac 4/6

Maxim genijalac 5/6


Maxim genijalac 6/6Htio sam dodati jos pitanja al vise nisam imao energije da pisem, a i nestalo je ruma....

Comming up > Yakovenkove molbe za prijem u fondaciju , uvlacenje , duga noc u Vladivostoku i druge pikanterije ....


STAY TUNED
prevara @ 09:34 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
1
Add to Technorati Favorites
Index.hr
Nema zapisa.